Gekås – Ullared får hunddagis

shop.gif

Nästa sommar står det klart, hunddagiset för alla mattar och hussar som shoppar på Gekås i Ullared.

Sommaren 2011 öppnar ett hunddagis vid shoppingparadiset Ullared, där skall det finnas plats för ett 50-tal hundar som kan stanna i ca 3 timmar, under tillsyn av utbildad personal. Man kommer att ta ut en mindre avgift för hundarna som skall stå på hunddagiset, men det är det värt. Så nästa sommar blir det inga hundar i varma bilar på Ullareds parkeringsplats. 

Var kan jag lämna hunden när jag shoppar i Ullared

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

9 Responses to Gekås – Ullared får hunddagis

 1. Princessan skriver:

  Tycker jag låter väldigt bra.. 🙂 Jag har funderat länge på hur jag ska göra den dagen jag ska åka ner. Vi ska även sova över på campingen, då kan man hyra ett hus som tillåter djur, MEN, man får inte lämna djuren själva i huset.. Så där kom ju då vårat problem.. Men nu är ju även det löst.. Helt underbart.. 🙂

 2. Anne skriver:

  Som anställd på Gekås tycker jag att detta är en ypperlig idé. Jag har funderat på detta länge och om man nu inte kan skaffa hundvakt hemma eller är på semester så kan man ju vara och handla i åtminstonde 3 timmar…. Om man nu hade haft längre tid som hundarna kunde vara där så hade ju faktiskt inte så många haft chansen att ta med hunden.

 3. Det var bättre förr, ju förr destobättre skriver:

  Då är det bara dom väntande ”gubbarna” på parkbänkarna som behöver ett dagis också medans damerna handlar…

 4. Det var bättre förr, ju förr destobättre skriver:

  Tack, känns tryggt!

 5. erviluca skriver:

  Jättebra! Det borde finnas vid alla stora varuhus! 😀

 6. Liza skriver:

  Bra idé tycker jag, hoppas att fler tar efter. Det är mycket hundar i bilar på parkeringen har vi märkt. På husbilsparkeringen är det hund i nästan varenda husbil. Vi är inte där ofta men stannar till ibland på väg till eller från Varberg. Men vi brukar shoppa i omgångar så någon stannar hos vovvarna och den andra shoppar 😉

 7. Vanja skriver:

  Underbart =) IKEA har ju lite hundservice i form av bra platser i skuggan med vattenskålar och något att knyta hunden i, men detta är ju inget för oss med små stöldbegärliga hundar. Ett annat bra ställe är High Chaparall i Småland där det finns vattenskålar utställda runt hela området och där hundarna har egen badstrand på campingen. Man känner sej välkommen!

 8. Solweig Byström skriver:

  Jättebra ide´, inte alltid så lätt att ha hunden i bilen, det får ju inte vara, varken för kallt eller för varmt.Alla har inte möjlighet till hundpassning hemma. Gekås gör verkligen det bästa för sina kunder.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.