Claudia Galli programledare för "Huset fullt av hundar"

Claudia1.jpg

Foto: Ylva Hansen/SVT (bilden kommer från Bulldogg där Claudia också var programledare).

Claudia Galli blir programledare för SVTs stora satsning på hundar och familjer som letar efter en nya hund, SKK samarbetar med programmet.

”Huset fullt av hundar”, är programmet där familjer får hjälp att hitta en hund som passar dem. Claudia Galli är själv utbildad problemhundskonsulent, men skådespeleri är Claudias huvudsyssla. Claudia har två egna hundar, yorkshireterriern Doris och blandrasen Kitty.

Claudia Galli leder hundprogram

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Claudia Galli programledare för "Huset fullt av hundar"

 1. erviluca skriver:

  Det måste jag se! Jag gillar henne!

 2. acemannen14 skriver:

  Härligt. Äntligen ett program om hundar! Längtar redan. När börjar det sändas?

 3. Susanne Holmene skriver:

  Detta är otroligt hemskt och cynisk program!! En hund med kanske traumatiska upplevelser i bagaget ska tussas ihop med för den 5 andra okända hundar med kanske samma bakgrund i ett nytt hus, med ny familj, kamerateam, kameror, strålkastare, hundcoach, Claudia Galli i max en vecka. Där ska man göra olika aktiviteter med hundarna som sedan i bästa Robinsonanda ska röstas ut och returnerassom en baganad pryl till hundstall/kennel igen. Som Claudia Galli så passande kallade programmet i sin blogg (när hon äntligen vågade skriva något pga den storm av negativa kommentarer hon mött) ””vi gör ett underhållningsprogram i realitygengren”. Sedan när räknas övergivna/hemlösa hundar som ”underhållningsprogram i realitygenren”. Gå gärna in på denna Facebook-sida och se alla stora, kända organisationer och företag som kämpar för att detta program inte så få fortsätta spelas in/visas http://www.facebook.com/home.php?sk=group_169334609747424&ap=1 .Själv undersöker jag möjligheten att, via länsstyrelsen i Stockholm, anmäla SVT/Meter Film och Claudia Galli för djurplågeri enl §4 och 17 i djurskyddslagen. Psykiskt lidande är lika illa som fysiskt lidande.Läs gärna på Claudia Gallis blogg om detta http://blogg.amelia.se/claudia-galli/2010/12/06/min-nya-kollega/ bl.a. hur kallt och eländigt det var att filma en hel dag utomhus. Den stackars nakenhunden hon har i knät har inte någon valmöjlighet. Se på hundens stela hållning och stirrande blick.

 4. Ann Karlsson skriver:

  Blev så fruktansvärt förbannad och upprörd över erat skitprogam ”Huset fullt av hundar” igår!Programmet är ett stooooort hån mot hundsverige som kryllar av duktiga och ansvarsfulla hundägare!Vad tänker ni med?? Och Claudia som ska läsa till hundpsykolog och allt???? Använd åtminstone en ”riktig” hundmänniska som KAN hundar och VET vad hon/han pratar om!! Upplägget? Blanda sex olika nya hundar hos en familj som aldrig haft hund?? Dom hade ju inte en chans att kunna göra sig en bedömning om varje hund var och en för sig! Hundarna hade ju fullt upp med att utforska varann! Inte ens hundvana människor skulle släppa ihop 6 st vilt främmande hundar så där!! En hund i taget hade varit bättre. Minst en vecka för varje hund. Låta hundarna kissa och bajsa inne?!?! Sedan bara stå och småle och säga ”jaha ja , nu är han nöjd ett tag till iaf”! Höll på att trilla av stolen!!! Det är ju inga valpar!! Dricka ur toastolen och hoppa i sängarna?! Hallå??? Vilka raser också! Blandras mellan aussie och schäfer, två MYCKET krävande raser, och en terrier till en nybörjarfamilj????!!! Helt galet!!! Och vad fick de lära sig då? En massa olika konstiga hundsporter som de aldrig kommer göra igen! Strunt!!!! Lär dem vilket ansvar det innebär att äga en hund! Lär dem hur ofta och hur länge en hund måste motioneras och hur man går med en hund i koppel! Lär dem om pälsvård! Lär dem om kloklippning! Lär dem vad en hund ska och bör äta, och vad den inte får äta! Lär dem hur länge en hund får vara ensam! Lär dem hur man säkert förvarar en hund i bil! Lär dem hur ofta man måste vaccinera och avmaska sin hund! Grymt besviken på SVT och detta program!! Trodde ni var smartare än så här!

 5. lucette ellen skriver:

  kommer du till folk hus och ta med hundar och om passar dig bra så får man eller så får ha den minst i en vecka så vet man att rasen passar dig

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.