Hundvalpar lämnades att dö i snön

En kvinnan som passerade en snödriva vid Tandläkarhögskolan i Malmö i går, gjorde ett mräkligt fynd, begravda i snön hittade hon två små hundvalpar, som uppskattas vara ca 7 – 9 veckor gamla.

Det råder ingen tvivel om att hundvalparna hade lämnats för att dö i snödrivan. Man misstänker nu att valparna är importerade illegalt till Sverige då deras svansar är kuperade, det är förbjudet att kupera svansar i Sverige.
Valparna mår bra efter att de blivit omhädertagna, om valparna visar sig vara friska kan man tänka sig att leta nya hem till dem, annars kommer de att avlivas.

Lämnades att dö i snön

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Hundvalpar lämnades att dö i snön

 1. erviluca skriver:

  Uuuuhääää! Huuuur kan man lämna två små hundvalpar i snön? Vemsomhelst skulle ju kunna ta hand om dom! Jag tex! Dumma dom!!!

 2. syfte skriver:

  vilken ängel som såg valparna och därmed kunde rädda deras liv…var finns valparna nu?vilken ras?har själv tänkt under en längre tid att köpa en omplacerings hund..om du vill kan du svara tillbaka till mig, om du har mer information…hundvana finns det gott om här hos mig…Hanna

 3. Vanja skriver:

  Vidrigt att en människa kan göra så mot levande varelser men härligt att se att det finns människor med hjärta åxå, som de båda inläggen ovan te x.

 4. Mariejeanne skriver:

  Det var ju ren tur att de hittades, de låg ju under snön och var på väg att domna bort -Människor som gör sånt här vågar kanske inte sälja eller skänka dem av rädsla att upptäckas i sin illegala verksamhet, t ex på grund av de kuperade svansarna. Men i ett sånt fall, kan ju typerna ha lämnat dem till Hundstallet (hundhem) om sådant finns i Malmö, eller helt enkelt lämnat dem på en veterinärmottagning och sen dragit iväg. Det är flera tusen gånger bättre än att plåga dem på detta vis. Det finns så många sätt för den som inte vill skada djur. Varför väljer de det grymmast tänkbara sättet? Av många grymma historier om katter kan jag berätta en av mig upplevd; i en bil på Ölandsbon gick en liten kattunge och balansera på broräcket!! Någon hade såklart placerat den där, från sin bil. När vi kommit över bron stannade jag och skrek att bilarna måste stanna och katten omhändertas! Då hade just någon greppat den och fått in den i sin bil! En annan katt hade ramlat i vattnet där, tursamt nog på sommaren och simmat till en liten ö. Där hämtades den efter anmälan om saken, av ett katthem. Man bara undrar varför det ska väljas så sjuka vägar som dessa? Dessa människor borde ligga inne på behandling, utom hårt bötesstraff.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.