Vem kan rädda valpen från avlivning?

Engelska bulldoggvalpen Gurkan behöver akut ett hem, om ingen vill ta hand om honom innan veckan är slut så kommer han troligtvis att avlivas.

Polisen hittade honom skadad och övergiven i en skog i Jakobsberg norr om Stockholm, i mitten av december. Sedan dessa har han blivit ompysslad på organisationen Hundar utan hem i Stockholm, men nu kan de inte mera ta hand om honom utan vädjar till någon med ett kärt hem, som kan ta hand om valpen.

Ödesvecka för valpen Gurkan

Gurkan får ett nytt hem

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

10 svar på Vem kan rädda valpen från avlivning?

 1. starkskör skriver:

  Han är så FIN!!!! Åh, vad jag önskar att jag kunde ha hund igen!!! En sån som han skulle passa mig perfekt då…… Men, men… som de skrev i en notis på sidan där… man ska inte adoptera en hund bara för att man tycker synd om den eller vill rädda den. Man måste ju kunna ta hand om den på rätt sätt också….Jag hoppas verkligen att någon bra människa kan ta honom!!!

 2. CathyS skriver:

  Åh herregud! 🙁 Jag skulle tagit honom nu på en gång om det inte vore för att jag har tre katter och en för liten lägenhet… stackars Gurkan!

 3. K skriver:

  Jag vill bara säga att Hundstallet INTE GER bort hundar, man tar ut en avgift, som för några år sedan låg på 3500 kr förmodligen högre idag. ALLA ev nya mattar och hussar kollas upp MYCKET noga. Men de söker alltid nya hem till sina hundar, ge dem en chans till.

 4. jh99 skriver:

  Jaha, inte bara stort hjärta utan fet plånbok och fläckfritt liv..då kanske man kan bli hundägare..Hoppas han hittar ett hem!

 5. Alice skriver:

  Gurkan finns inte på hundstallet utan omplaceras via organisationen hundar utan hem. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8358376.ab

 6. Lena skriver:

  Konstigt att Järfällapolisen låter organisationen Hundar utan hem ha ansvar för omplaceringen. Undrar om det verkligen stämmer. Hittehundar i Storstockholm lämnar polisen normalt till Hundstallet. Populär ras så det är knappast svårt att hitta ett hem.

 7. Alice skriver:

  Nu har även hundstallet skrivit i sin blogg att dom inte har Gurkan. http://hundstallet.se/index.php/nyheter/bloggen/914

 8. Sofie skriver:

  Skönt att Gurkan fått ett nytt hem. Hoppas han får det bra nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.