Hunduppfödare fall för Kammarrätten

På en kennel som framgångsrikt fött upp hundar i många år, fann Länsstyrelsen 14 hundar, de hade varken mat eller vatten och golven var täckta av urin och avföring. Kenneln finns för tillfället i Sandvikens kommun. 

Länsstyrelsen omhändertog hundarna omedelbart men nu har Förvaltningsrätten gett kvinnan rätt att fortsätta ta hand om djur då man ansåg att misskötseln var tillfällig. Nu överklagar Länsstyrelsen domen till Kammarrätten eftersom kvinnan tidigare belagts med djurförbud av länsstyrelsen i Uppsala under nittiotalet. Länsstyrelsen vill att Kammarrätten upphäver Förvaltningsrättens dom.

Länsstyrelsen överklagar friad hunduppfödare

Länsstyrelsen överklagar friad hunduppfödare (Arbetarbladet)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.