Finsk hund gjorde Hitlerhälsning – retade gallfeber på tyskarna

Tor Borgs hund gjorde Hitlerhälsning på kommando, detta skedde under andra världskriget och var inte populärt hos tyskarna.

Tor Borg som var bosatt i Finland hade en hund vid namn Jackie som omedelbart höjde tassen om han hörde ordet Hitler. Då ryktet om hunden nådde tyskland, blev Tor kallad till Tysklands ambassad för att bli förhörd om hunden och hans färdigheter. Detta höll på att kosta ägaren hans läkemedelsfabrik, då tyskarna inte ville tro på Tors berättelse om att hunden några få gånger lyft tassen då han hört ordet Hitler, tyskarna hotade med att bojkotta Tors affärer.

Här är hunden som retade Hitler


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.