Större blandras hane söker nytt hem i Sundsvall

Diesel, en blandning mellan stövare, rottweiler och gråhund sitter förtillfället hos polisen i Sundsvall, han väntar på en ny stabil kärleksfull ägare som vill ägna sitt liv åt just honom.

Diesel kommer från mycket trassliga förhållanden, trots det är han snäll men lite skygg, polisen tror att han i rätt hem kan bli en mycket fin vän för livet. Känner du att just Du kan ge det rätta hemmet till Diesel skall du snarast kontakta polisen i Sundsvall.

De som är intresserad av att bli Diesels nye husse eller matte kan kontakta Andreas Larsson på polisen för mer information. Senast den 21 januari ska anbuden vara inne. Men den som vill köpa hunden ska dessutom skicka med ett kort brev om sig själv och varför han eller hon vill ta hand om Diesel, skriver Dagbladet i Sundsvall. Läs hela artikeln på länken nedan.

Diesel söker nytt hem

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.