Omhändertagna hundar annonseras ut på Blocket

De två övergivna hundarna som omhändertogs på en gård i Dellenbygden mår mycket bättre och kommer nu att säljas på Blocket.

Hittar man ingen köpare till hundarna innan den 1 februari så kommer hundarna att avlivas. De som tänker sig att köpa någon av dessa hundar behöver ha en bra hundvana, hundarna behöver kärlek och någon som förstår sig på hur hundar ”fungerar”.

Man kan ju undra om Blocket är den bästa sälj marknaden för dessa övergivna hundar?

Omhändertagna hundar säljs

De räddade hundarna mår bättre

Magra och övergivna hundar omhändertogs

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Omhändertagna hundar annonseras ut på Blocket

  1. carina skriver:

    Fattar inte varför det hela tiden ska hotas med avlivning o sätta ett datum dom den 1 februari,horribelt tycker jag. Ser ständigt såna här annonser o det gör mig förbannad. Dom vill ha pengar för hundarna,men blir dom inte sålda så avlivas dom,skänk bort dom istället till bra hem. Finns många bra hem som säkert tar emot dessa hundar. Man kan inte sätta ett datum,det får väl ta den tid det tar för att hitta bra hem för dessa hundar. Tycker att folk borde skämmas som hotar med avlivning. Varför ens i så fall lägga ner energi för att få hundarna bra o sen avliva dom i fall dom inte hittar ett hem inom ett visst datum. FY SKÄMS!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.