Brist på dagisplatser för hundar i Gävle

I Gävle och Valbotrakten är det köer till dagsiplatser för hundar, alla dagis har fullbokat och kö för tillfället.

Bor man i Gävle och har hund och tänkt sig placera hunden på dagis, då får man tänka om, för just nu är det kö till hunddagis.Hundar behandlas mer och mer som barn, nu har det gått så långt att även hundar måste stå i kö för att få en dagisplats. Hade gärna startat ett hunddagis, synd bara att man bor i fel ända av landet. Här är ett tillfälle för den som vill starta eget och har ett stort hundintresse samt kunskap, flytta till Gävle och starta ditt egna hunddagis.

Brist på dagisplatser för hundar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Brist på dagisplatser för hundar i Gävle

  1. Eva skriver:

    Jag tycker väl inte att det är att behandla hundar som barn om man vill få in sin hund på ett dagis, utan snarare omsorg om hundens väl och ve. Det vet väl alla att en hund inte mår bra att vara ensam hela dagarna, och dom allra flesta måste ju tjäna sitt uppehälle och gå till jobbet avrje dag. (Sedan finns det dom som inte klarar av dagis och så finns det dåliga dagis, men det är en annan fråga)

    • Dog News skriver:

      Helt rätt, liknelsen var bara att man skall förstå att hunden har fått en högre ”rang” inom familjen än den hade tex för 20 år sedan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.