Någon sprider glasskärvor för att skada hundarna i Göteborg

I Kortedala i Göteborg är det krig mellan hundhatare och hundägare, någon sprider glas på stigar och gator för att skada hundarna.

Under en längre tid har hundägare upptäckt att någon sjuk person lägger ut sylvassa glasskärvor runt gatstolpar och på stigar där hundarna rastas. Man sticker ned glasbitar i marken med den sylvassa kanten uppåt, allt för att skada hunden så mycket som möjligt. Vi vädjar till alla som ser något konstigt, kontakta polisen om ni ser någon sprida ut glas. En glasskärva kan i värtsa fall skada en hund för livet. Min väninnas hund trampade en gång på en kniv som låg gömd i gräset intill en gata, kniven gick rätt igenom tassen på hunden. Ni kan föreställa er den smärta som hunden fick genomlida och den smärta som min väninna kände av att se sin hund behöva lida bara för att någon varit oaktsam och slängt ifrån sig en stor morakniv, som olyckligtvs hamnat med egget uppåt.

Hundhatarna sprider glas på stigarna

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.