Kvinna försökte sända levande hund som postpaket

hund.jpg

En amerikansk kvinna står åtalad för djurplågeri efter att hon gjort ett försök att sända en 4 månader gammal levande hundvalp som ett postpaket.

Kvinnan hade för avsikt att sända valpen som paket med posten från Minneapolis till Atlanta, valpen skulle bli en födelsedags present till en 11 åring. Flygturen mellan dessa två destinationer är 177 mil lång!! 11 åringen blev som tur var utan födelsedags present för valpen hade med all säkerthet dött under den planerade galna färden inuti ett paket.

Som tur var upptäckte en person på postkontoret att allt inte stod rätt till, paketet rörde sig och man kunde höra ett krafasnde ljud inifrån. Kvinnan hade gjort hål i pappasken men polisen tror att det skulle ha tagit minst 2 dagar innan paketet skulle varit framme, och då hade hundvalpen med all säkerthet varit död. Kvinnan försökte förklara att paketet innehöll en leksaksrobot, därav de mystiska ljuden, paketet stoppades och valpen klarade sig med förskräckelse från en plågsam död. Om kvinnan får en fällande dom kommer hundvalpen att adopteras av någon som kan ta hand om den och ge den kärlek och trygghet livet ut.

Women tried to post live puppie

Ville sende valp i posten

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Kvinna försökte sända levande hund som postpaket

  1. CathyS skriver:

    What!? Folk är ju för fan dumma i huvudet.

  2. Mikaela skriver:

    Fy fan vilken puckad människa!!Och människor ska vara intelligentare än djur???Helt otroligt!!

  3. Ronnie for President skriver:

    Glöm inte att detta var en amerikan, jordens mest IQ befriade befolkning….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.