Förlorar hyreskontrakt pga hundar

”Hyresnämnden finner att det måste ses mycket allvarligt på bristande tillsyn över djur som är eller kan vara farliga.” Med detta som grund förlorar nu en ung kvinna kontraktet till sin hyresrätt i Linköping.

Kvinnan skall ha haft en tillfällig inneboende i fjol våras, dennes hundar skall ha kommit loss i trapphuset och bitit ihjäl grannens katt samt skrämt upp grannarna. Hundarna omtalas som kamphundar i artikeln, vilken ras det rör sig om förtäjler inte historien. Grannarna har klagat och gjort en anmälan vilket nu leder till att kvinnas kontrakt sägs upp från den 31 maj.

Förlorar lägenhet på grund av kamphundar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Förlorar hyreskontrakt pga hundar

  1. Ronnie for President skriver:

    Så hon förlorar kontraktet pga av någon annans hundar? Snacka om surt…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.