Hundbajs upprör igen

Snön smälter och då börjar tjatet om hundbajs, det slår aldrig fel, varje vår är det likadant.

Detta har pågått i många år, det skrivs i Fria ord om hundbajs, det skrivs i media men ingen har ännu lyckats få dessa äckliga bruna bajshögar att ”försvinna”. Tydligen når inte budskapet fram till den det berör, även om det tjatas över allt om hundbajs.

Hundägare arg på slöa hundägare

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hundbajs upprör igen

  1. TiksPac skriver:

    Problem med ”det” som hunden lämnar efter sig? Vi har konceptet! -Kostnadsfritt för kommunen.TiksPac möjliggör för kommunen att utan kostnad infria kommuninvånarnas krav på en hygienisk stads- och naturmiljö.Läs mer på http://www.tiks.se/se/tikspac-station.php

    • Dog News skriver:

      Tack för länken och tipset, hoppas någon som har en bestämmande roll i kommunen läser detta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.