Skåningar retar sig mest på hundar och katter

Man har efter en granskning som Skånska Dagbladet gjort, kommit fram till att hundar och katter får Skåningarna att se rött. De flesta klagomål till kommunen rör just hundar som skäller eller katter som irriterar grannen. Under 2010 fick kommunen in 31 anmälningar om katter och hundar.

Eftersom skällande hundar enligt lag i vissa fall kan betraktas som en olägenhet för människors hälsa kan miljö- och byggnadsnämnden ålägga hundägaren att vidta åtgärder. Blir det ingen förbättring då kan hundägaren i förlängningen bli tvungen att betala böter.

Många klagar på människans bästa vän

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.