Räv sprang till skogs med familjens hund hängandes i munnen

I onsdags på eftermiddagen smög sig en räv in i bostadsområdet i Herting, Falkenberg, räven gav sig på en hund och sprang till skogs med hunden hängandes i munnen.

Rävar är vackra djur att se på, men om de kommer allt för nära in på människans revir så ändras vårt förhållnings sätt till dem. Det har under en längre tid förekommit att rävar har kommit allt närmare in på bostadsområden och bebyggelse i Falkenberg. Rävar skall ha tagit både katter och höns och nu också en hund. Flera hundägare vågar inte låta sina hundar vara ute utan övervakning på grund av att rävar sitter på vakt utanför tomten.

Räv försvann med kvinnans lilla hund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Räv sprang till skogs med familjens hund hängandes i munnen

  1. Vanja skriver:

    Dett är min största skräck, att räven ska stå ute på tomten någon morgon. Hör rävarna skrika ute på isen på nätterna nu på vårsidan (låter som små barn) och jag får rysningar. Naturligt är ju räven rädd för människan, men skabb driver rävarna att söka sej nära husen i jakten på mat. Sjukdomen gör ju att dom inte orkar jaga som vanligt. Fågelbord med frön är väldigt lockande för en räv och solrosfrön är ett utmärkt kraftfoder! Släpp aldrig ut små hundar ensamma på gården! Dom har inte en chans mot en hungrig räv : /

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.