Tik bortsprungen vid Spannarps säteri – har du sett hunden?

Igår försvann tio åriga Dolli från Spannarps säteri, ägaren är fruktansvärt olycklig och ber alla hålla utkik efter hennes hund.

Dolli brukar springa lös runt gården tillsammans med familjens andra hund, på torsdagen försvann Dolli spårlöst? Man tror att en person i en röd bil kan ha plockat upp Dolli. Dolli är brun och lurvig, kolla bild på Dolli på länken nedan, samt konaktuppgifter till ägaren ifall du vet var hunden är.

Var är hunden Dolli?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tik bortsprungen vid Spannarps säteri – har du sett hunden?

  1. Stephanie skriver:

    Hej. vill bara meddela att Dolli är åter hemma igen:) Hade kommit upp en annon om att det hittats en hund. En facebook vän till mig hade sett dom båda och ringt ägarna:) Underbaaart!!http://hittadjur.se/index.php?page=case&county=25&type=1&subpage=show&case=1298574888

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.