Bästa trimsaxen

Gotta 65.jpg

Bästa efilerings saxen på marknaden, Gotta 65.

För över 15 år sedan fick jag efilerings saxen Gotta 65 av min veterinär som hade fått den av domare Hans Lehtinen i Finland som också drev ett professionellt hundtrim. Saxen har varit min genväg till mina framgångar,mitt redskap att forma och trimma mina hundar så vackra som möjligt.

I fjol tappade jag av misstag saxen i golvet, ja det slutade ju med att saxen var böjd och sned och helt oanvändbar. Jag googlade och letade och skrev till olika företag i Tyskland för att finna samma sax, men ingen visste var jag kunde köpa den. Till sist köpte jag en annan sax som jag inte alls varit nöjd med, den har gett mig blåsor på händerna och resultatet efter trimingen har inte alls motsvarat det som den gamla saxen gav mig.

Som av en händelse fick jag igår en länk till en sida i England där jag till min stora förtjusning fann saxen till salu, nu är saxen påväg hem till mig och jag kan knappt tro att det är sant.Ser framemot många fina stunder vid trimbordet till våren och sommaren.

Någon annan som behöver en utmärkt sax till ett vettigt pris, kolla in sidan HÄRDet här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bästa trimsaxen

  1. Anita skriver:

    Hej,Jag har också en Gotta 65, men skulle behöva en ny. Har du fått saxen du beställde från företaget utan problem, och hur mycket fick du betala totalt? Hälsningar Anita

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.