Hundägare rötägg eller trevliga medmänniskor

Vad är det med hundägare? Allt oftare skrivs det om idiotiska hundägare som absolut inte borde få äga ett levande djur.

På onsdag kväll sparkades en hund svårt och bands därefter fast i bilens dragkrok för att sedan släpas iväg efter bilen till polisen kunde rädda den skräckfyllda hunden från dens plågoande. Hunden omhändertogs och kördes till veterinär som undersökte hunden. Förutom skadorna  efter djurplågeriet, kom veterinären fram till att den är i väldigt dåligt skick på grund av vanvård!!

En annan hund blev i tisdags kväll ihjälbiten av en schäfer, schäferägaren var mycket ­aggressiv mot den mindre hundens ägare samt mot en person som kom dit för att hjälpa till. Då polisen kom till platsen spottade hundägaren en av poliserna i ­ansiktet och sade att han var blodsmittad,

Hund släpades efter bil – här plåstras hon om

Band hund vid bil

Hund släpades efter bil

Stor hund bet ihjäl liten chihuahua

Gizmo anfölls och bets ihjäl

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.