Det blev Pixan som blev nästa offret för hundägare utan koll

Papillontiken Pixan i Långås blev nästa liten hund att bli anfallen och svårt biten av en större hund vars ägare inte hade 100% koll.

Pixan kämpar för sitt liv, ingen vet ännu om hon kommer att klara sig, för tillfället har hon en slang inopererad till hjärnan då man misstänker en eventuell hjärnblödning. Vi sänder våra varmaste tankar till Pixan och hennes ägare.

Det måste också bli ett hårdare straff för hundägare som inte klarar av att hålla sina hundar i styr, ingen skall behöva bli hundbiten. Andra förslag på hur vi skall få ned antalet hundattacker i landet? Hundkökort hjälper föga på dessa oseriösa hundägare.

Piaxn offer för kamphund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det blev Pixan som blev nästa offret för hundägare utan koll

  1. Texas-raggartass skriver:

    Många krya på sig tankar till Pixan. Kämpa på tjejen!Från en som också varit med om en del.

  2. Miss I skriver:

    Usch..inte kul! Har en kompis vars hund blev överfallen i helgen av en stor schäfer. Ägaren hade schäfern lös och attacken kom blixtsnabbt…det blev operation och inläggning på djursjukhus för min kompis hund. Inte kul….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.