Stampade på sin hund

En man i Åstorp skall i torsdags ha stampat på sin hund som lagt sig ned och ligga på gatan, sedan tvingade mannen hunden att springa efter cykeln, vilket resulterade i att hunden släpades med flera meter.

Mannen är nu polisanmäld, vilket troligen inte leder nån vart om man skall titta till hur polisen tar hand om dylika ärenden. Min förra granne stampade på sin pudels tassar då denna skällde och rev i kopplet då den mötte oss på promenader. Efter polisanmälan har inget skett i det ärendet heller vad vi har kunnat förstå.

Man stampade på sin hund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 Response to Stampade på sin hund

  1. jh99 skriver:

    Stackars hund…fy fan för såna människor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.