Hunden som blev hjälte efter tsunami i Japan

Nu har hjältehistorierna nått media, lyckliga berättelser om hur människor har räddats från katastrofen i Japan. Hunden Babu var en av dem som blev hjältar efter att hon lockat med sin 83-åriga matte på en långpromenad.

Babu bor med sin matte bara 200 meter från kusten, då jordskalvet slog till mot Japan drabbades Babus hus av elavbrott. Skalvet fick Babu att bli orolig så matte tog med henne på en promenad, under tiden var tsunamivågen på väg in mot landet. .

Babu var otålig och ville ta en helt annan väg än den vanliga promenaden,då vågen sköljde in över landet hade Babu och hennes matte precis gått förbi ett skyddsrum där de kunde ta skydd. Matte är helt övertygad av att Babu kände på sig att de var i fara och att Babu har räddat livet på henne och sig själv. 

Dog saves owner from tsunami

Babu räddade matte

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.