Kommunen satsar på hunddagis

 

dagis.jpg

Kommunen i Fjugesta satsar på hunddagis, igår bankade man in den första spiken i nybygget, allt kommer att drivas under handledning, av och med, dem som går på daglig verksamhet i kommunen.

En mycket god idé, kanske kan andra kommuner ta efter Fjugesta, då det finns efterfrågan på hunddagis i hela landet. Hunddagiset ligger i Klassonhusets södra gavel, och till en början ska man kunna ta emot tio hundar under vardagarna. Hunddagiset kommer också att till en del drivas av de killar och tjejer som nu är med och bygger dagiset. Projektet drivs i samarbete med arbetsförmedlingen och skolan. Alla som skall jobba på dagiset kommer att få en bra grundutbildning i hur man tar hand om hundar. Hundar har en läkande kraft så detta projekt är ett av de bättre som man satsat på i landet.

Kommunen bygger hunddagis

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.