Flicka hundbiten

En 7-åring skall ha blivit biten i ansiktet och fått sina kläder sönderrivna av en hund som hon klappade.

Flickan skall ha frågat om lov att få klappa hunden, ägaren skall motvilligt ha gått med på detta trots att han sagt att hunden inte gillade barn. Då flcikan reste sig upp skall hunden ha bitit henne i ansiktet, det uppstod sår och svullnad men inget som behövde sys. Hundägaren skall ha avlägsnat sig från platsen.

Nu finns det säkert två sidor var vi bara kan läsa om den ena, OM det är som flickan säger så är det tal om en ytterst oseriös hundägare. Men jag vet att barn kan vara mycket envisa och klappa hundar trots att man säger att de inte får.

Detta hade kunnat undvikas OM ALLA föräldrar lär sina barn att ALDRIG klappa en främmande hund! Trodde att föräldrarna bryr sig mera om sina barn än så här, efter alla hundattacker som tidigare skett så skulle jag aldrig tillåta mitt barn att klappa en främmande hund. Ta vara på Era barn.

7-åring biten i ansiktet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.