Attackerande hund ställde till grannosämja

På Påskafton fick Katrineholms polisen ett knivigt bråk att reda ut, allt startade med att en äldre cyklande kvinna blev biten 11 gånger i benet av en lösspingande unghund.

Enligt hundägaren är unghunden bara lekfull, hunden som enligt artikeln är en blandning av Rottweiler, Doberman och Schäfer (kanske inte den bästa blandisen med tanke på varje ras egenskap för sig) skall ha attackerat kvinnan och bitit henne 11 gånger så hon fick föras till sjukhus för vård.

En yngre man ville hjälpa kvinnan och var i färd med att fånga in hunden, då kom han i bråk med den medelålsders gamla hundägaren. Det skall ha gått hett till och båda har nu anmält varamdra för misshandel. Allt skall ha slutat med att hunden hamnat till veterinär efter att den skall ha blivit påkörd av den yngre mannen, en riktig soppa att reda ut vad som egentligen hände på Påskafton i bostadsområdet Katrineholm.

Kvinna biten av förrymd hund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.