Chihuahua fick inte leka med vargen

golfer.gifanimated_gif_animals_0323.gif              Wolf--Animated.gif

I Påskhelgen tog två golfspelare med sin chihuahua till golfbanan i Ramkvilla, söder om Vetlanda. Hunden lockade troligtvis dit en varg.

En matte till en liten chihuahua fick nog sitt livs chock i helgen då hon vid golfbanan fick syn på ett djur som hon trodde var en stor hund, hon skyndade sig att lyfta upp sin lilla hund och talade om för den stora ”hunden” att den inte fick leka med hennes chihuahua. Hennes man gjorde henne snabbt uppmärksam på att det inte var tal om en stor hund utan snarare en varg, då backade förståss den uppskärrade kvinnan med sin chihuahua i famnen. De andra golfspelarna tog klubborna i högst hugg vilket fick vargen att springa till skogs. Länsstyrelsen har senare bekräftat att det var en varg som besökte golfbanan.

Om nu en liten chihuahua kan locka till sig en varg till en befolkad golfbana, så börjar man undra om det är så klokt att promenera med sina småhundar i skogarna runt om där vi bor? Det är ju ytterst sällsynt med vargattacker men vad får en varg att komma fram på dagen till en golfbana? Vi bor ändå inte så långt från Vetlanda…..hrm….

Varg på golfbanan i Vetlanda

Chihuahua på golfbanan

Varg ovänatd gäst på golfbanan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Chihuahua fick inte leka med vargen

  1. Islin skriver:

    Hoppsan. Jag har tillbringat senaste veckan 1,5 mil från Ramkvilla. Med min lillskit i skogen. Läskigt….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.