Med LEBA III kan du glömma tandsten hos din hund

LebaRoad.png

LEBA III är produkten som tar bort tandsten skonsamt och lätt hos din hund, Inga dyra veterinärfakturor mer, ingen risk vid nedsövning av din hund.

LEBA III skall vara en av de bästa produkter på marknaden som skonsamt avlägsnar tandsten hos din hund och förebygger uppkomsten av tandsten. Vi är några kennelägare som har gått samman och beställt produkten som för övrigt kostar ca 800-1000 kr / st inkl frakt om du beställer färre än 5 flaskor. Produkten skall vara mycket dryg och räcka upp till ca 8 månader beroende på ras och hur mycket tandsten din hund har. Många framgångsrika kennlar i USA rekommenderar denna produkt och har bara gott att säga så som inga fler veterinärfakturor och ingen nedsövning eller risk att förlora sin dvärghund på veterinärbordet. (som kan ske vid narkos, åtminstone 3 dvärghundar dog ifjol vid avlägsning av tandsten i Finland)  


På länken HÄR kan du läsa mera om LEBA III

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Med LEBA III kan du glömma tandsten hos din hund

  1. Elisabeth Jørve skriver:

    Hei Susann, er dette noe man kan kjøpe gjennom deg?

    • dognewss skriver:

      Vi provade detta efter att vi skrivit detta inlägg, men kan inte rekommendera det då vi inte upplevde någon effekt. Vi har hört att man i USA har upplevt god effekt med LEBA. Tyvärr så tar inte vi in detta mera, vi vet heller inte vem du kan köpa det av.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.