Stänga bloggen eller flytta

Aftonbladet stänger sin bloggtjänst den 30 juni, vi funderar på att flytta bloggen till annan bloggplattform eller sluta blogga?

Vi har genom Aftonbladets bloggtjänst drivit denna blogg i över 4 år, nu stänger dock Aftonbladet sin bloggtjänst vilket betyder att vi måste flytta bloggen eller sluta blogga? Om vi slutar blogga så försvinner allt innehåll i denna blogg. Vad tycker ni läsare om det?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

17 svar på Stänga bloggen eller flytta

 1. Supergittan skriver:

  Det vore forfarligt att forlora alla inlagg du skrivit, bade for dej och alla oss andra trogna lasare!Sjalv kommer jag spara alla dina inlagg i ett worddokument och plocka fram nar vindarna blaser snalt och vintern knackar pa dorren o jag behover uppmuntran!MANGA STYRKEKRAMAR!!!

 2. erica skriver:

  heej 🙂 hittade din blogg igår o har läst o läst o läst 🙂 tycker inte du ska stänga bloggen.. skulle vara mycket tråkigt 🙁 jag undrar oxå om du har några valpar? såg anonsen 2009 skulle vara underbart.. jag och min sambo har velat köpa en pomeranian valp länge men dom vi tittat på och uppfödare vi pratat med har inte kännts så seriösa :/ så vi la ner letandet tills nu när det känns som nytt ljus.. hoppas på svar Mvh Erica Karlsson

 3. barbro andersen skriver:

  vore ju för jäkligt o behöva förlora fyrårs arbete hoppas du kann få i gång en ny blogg. kram barbro

 4. packardbell skriver:

  Klart du ska flytta!

 5. Ewa Hansson skriver:

  Det vore väldigt tråkigt om du måste lägga ner bloggen, den behövs verkligen. För egen del så läser jag den varje morgon lika som jag kollar tidningarna till morgonkaffet. Tycker du ska flytta så följer läsarna med!

 6. Eva skriver:

  Naturligtvis ska du fortsätta blogga, inte behöver man AB för det 🙂 Jag ahde själv en blogg här för länge sedan, då jag slutade stängde jag ner den och förlorade allt! Det kändes inte viktigt just då, men nu ångrar jag mig 🙁

 7. Maud skriver:

  SLUTA INTE BLOGGA – STÄNG INTE BLOGGEN…….SNÄLLA

 8. Dog News skriver:

  Tusen tack för all respons! Vi håller på att bygga upp en ny blogg, skall flytta med allt MEN det tar tid att få alla länkar på höger sida att flyttas med så det tar nog några veckor att få med allt där vi vill ha det:) Men vi lovar att fortsätta blogga.

 9. Leif persson skriver:

  Klart du ska fortsätta blogga :D)

 10. Monica skriver:

  Det vore hemskt tråkigt,mvhMonica

 11. Dog News skriver:

  Bloggen flyttar till http://dog-news.net ge oss några dagar så är vi uppe igen

 12. Magnus skriver:

  Gratisvarianten av wordpress saknar väldigt många av de funktionerna som man kan tänka sig vilja ha efter en tids bloggande. Om man byter till säg exempel.wordpress.com kommer man inte kunna få ut allt ur sitt bloggande

  Jag tror även att många antingen inte orkar med att byta och antingen lägger av helt eller att de trappar upp sitt bloggande ett snäpp och blir lite mer seriösa. Men de flesta som vill trappa vet inte hur man lägger upp sin blogg på ett webbhotell, skaffar domännamn och fixar databaser…

  Om du vill ta ett steg längre i ditt bloggande kan jag hjälpa. Gå in på http://www.mtocreative.se och hitta din nivå som passar dig bäst. Uppge att du kommer från Aftonbladet så bjuder jag på 68% av startkostnaderna.

  Lycka till!

  • dognewss skriver:

   Hej Magnus,
   Tack för ditt inlägg, kanske lade du inte märke till att vi redan köpt domännamn och startat en betalblogg, ingen gratis variant. Att flytta igen skapar nog bara förvirring hos våra läsare, men tack för din omtanke.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.