Populärt dumpa hundar i sjön – ännu en död hund funnen i ett bylte

Förra veckan var det många hundägare som blev upprörda av det fynd man gjorde där någon hade dumpat två hundvalpar i en sjö i en orangefärgad bag. I går hittades ännu en hund dumpad vid kajen i Svartvik.

Hunden låg i ett bylte som var omsorgsfullt hopknuten med ståltråd, på toppen av byltet har man bundit fast en förgasare som sänke. Byltet hittades i vattnet av personal som tar hand om grönytorna vid Svartvikskajen. Man tillkallade polis som kunde konstatera att det troligtvis låg en hundkropp i byltet, polisen skar upp snitt och där fann man en blodig brun päls, på grund av alla likmaskar kunde inte polisen transportera bort kadavret som ännu igår kväll låg kvar vid kajen. Det är en fruktansvärt stank vid platsen just nu.

Förhoppningsvis kan vi med hjälp av Er och facebook sprida detta vidare så förövarna åker fast, det måste få ett slut, ingen hund är värd ett sådant öde!

Hittade flytande kadaver utanför kajen i Svartvik


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.