Skriv under på namninsamlingen så vi får ett stopp på tidelagen

Vår svenska djurskyddslagstiftning innehåller i dag inte något direkt förbud mot sexuella handlingar med djur. Ett sådant förbud bör införas snarast. Det är orimligt att den lag som ska skydda de djur som hålls i fångenskap inte skyddar dem mot sexuellt utnyttjande.

Zoofiler är människor som utför sexuella övergrepp på djur. De försvarar sig med att det är ömsesidig kärlek och fysisk attraktion från båda håll. De säger att djuren vill vara med om det, att djuren ibland tar initiativ och att djuren inte far illa. Zoofilerna använder sig alltså av samma argument som pedofiler gör.

Sällskapsdjur är beroende av oss människor för att överleva. En hund tyr sig till sin husse/matte även om den blir slagen eller våldtagen eftersom husse/matte är allt hunden har. Detta betyder inte att djuret inte far illa!

Skriv under på namninsamlingen så vi får ett stopp på tidelagen HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Skriv under på namninsamlingen så vi får ett stopp på tidelagen

  1. Tania Renhorn skriver:

    Självklart ska vi ha en ny lag som stoppar detta

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.