Djurkommunikatör kan finna din bortsprungna hund

Ulrika Nyqvist från Rönningsberg i Trångsviken är utbildad djurkommunikatör. Ulrika kan prata med djur utan att djuren finns i närheten, hon behöver bara se ett fotografi på hunden eller djuret för att kunna få kontakt med dem. Djuret kan befinna sig utomlands, Ulrika kan ändå få kontakt med det, så avståndet spelar ingen roll.
Ulrika säger att denna egenskap finns inom oss alla, speciellt barn har den, då vi blir äldre låser vi oss för den här kunskapen. Ulrika intresserade sig för detta för 15 år sedan, hon har sedan dess läst allt i ämnet som hon lyckats hitta i form av litteratur osv. Ulrika genomgick en kurs och är i dag utbildad djurkommunikatör. Ulrika säger att det handlar om telepati, bara hon ser en hund på ett foto så sänder den känslor, tankar och ord till henne. Djuren signalerar allt från smärtor till om den vantrivs hemma och ibland om varför den har ont och om den kommit bort så kan den tala om var den är. Ulrika kan bara känna signaler från djur som vill ha kontakt med henne, hon kan således inte tvinga djuret att ”tala”.

Ulrika har sedan januari i år haft kontakt med ca 200 djur, de flesta djur som kommit bort eller varit sjuka på något vis. Många är skeptiska och tycker att telepatin med djur bara är något man hittar på för att tjäna lätta pengar av utsatta djurägare. Men även de mest skeptiska kontaktar Ulrika då det kan vara sista utvägen att veta var en bortsprungen hund finns eller varför hunden mår dåligt.

Ulrika har senast i somras hittat två bortsprungna hundar, hon fick kontakt med den ena hunden och sa till honom att han skulle bege sig till familjens fritidsstuga och sätta sig där och vänta. När familjen kom dit låg hunden på farstubron. Hon hade också sett att hundens ena tass var skadad och det stämde när han hittades!

Ulrika pratar med försvunna djur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

5 Responses to Djurkommunikatör kan finna din bortsprungna hund

  1. Monika skriver:

    Hej Ulrika hur gör jag för att kunna ta kontakt med dej ? Mvh Monika

  2. dognewss skriver:

    Här hittar ni kontaktuppgifter till en annan djurkommunikatör http://sjalochhalsa.vpsite.se/

  3. Marielle Andersson skriver:

    Hej hur kommer man i kontakt med dig?mvh

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.