Värmlands Hundmil den 24 september

Värmlands Hundmil går av stapeln i Storfors i sköna Värmland lördagen den 24 september 2011! Där är du och din hund kan ta er runt någon av sträckor och delta i aktiviteter vid målområdet.

Gå, lunka, löp med hunden vid din sida!

Du och din hund väljer det tempo och den sträcka som passar er! Förutom huvudloppet på 1 mil går dessutom ett kortare lopp på 5 kilometer av stapeln. Alla som går i mål oavsett sträcka får en prispåse med sponsrade produkter till både två- och fyrbent kämpe. Första kvinnliga respektive manliga deltagare som tillsammans med sin hund går i mål i respektive lopp vinner fina produkter.

Förutom allt detta lottas det ut ytterligare priser där alla har lika stor chans att vinna på sitt startnummer! (Gäller ej deltagare utan hund)

Det viktiga är dock inte att komma först eller prestera bäst. Det viktigaste är att man har roligt tillsammans, får en promenad/löprunda utöver det vanliga och kanske inspireras till ett mer aktivt liv tillsammans med sin hund!

Deltagare utan hund är välkomna att vara med, dock utom tävlan. D.v.s. man räknas inte in som segrare om man kommer först, och är heller inte med i utlottningen av hundprodukter. Man får däremot en prispåse vid målgång.
Sista anmälningsdag: 2 september 2011
Kostnad: 150,-

Hemsida med mera info HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.