Kremerat djur dumpades på tippen i Boden

Kremerat djur hittades på tippen i Boden, någon hade bara lämnat urnan vid containern för farligt avfall.

Helt känslokallt kan man tycka, att bara lämna en urna med rester av ett kremerat husdjur, eventuellt en hund man levt med länge. Ett husdjur förtjänar ett bättre avslut än att hamna på tippen bland farligt avfall. Personalen vid tippen i Boden skall nu ge djuret ett värdig avslut och begrava urnan.

Vad är det med folk? Man har bara i sommar hittat två hundvalpar dumpade i en bag i en sjö, en annan hund dumpad med en tyng i en sjö och nu denna urna på tippen? Var har all känsla för djuren tagit vägen?

Kremerat djur återfunnet på tippen


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.