Kinesisk nakenhund stulen utanför ICA Kvantum i Skellefteå

Vi vill börja med pekpinnar, man skall ALDRIG lämna en hund uppbunden ensam utanför en butik! Det är oansvarigt att lämna en hund utan uppsikt, sådana personer skall inte ha hund:( Grrrr

Familjen Henriksson i Skellefteå skaffade sig en vuxen kinesisk nakenhund för tre veckor sedan, nu är hunden stulen. Den skall ha stulits efter att den blev lämnad ensam uppbunden utanför ICA Kvantum onsdagen den 24 augusti vid 17.45 tiden på eftermiddagen. Nu vädjar familjen att tjuven skall lämna tillbaka hunden. Har någon sett vad som skedde med hunden, vänligen kontakta polisen så att hunden får komma hem igen!

Familjen hade länge längtat efter en hund, och bara tre veckor senare är hunden borta. Här kommer våra pekpinnar in, varför tar man inte bättre hand om ett djur om man verkligen vill ha det? När skall hundägare lära sig, man skall aldrig lämna en hund uppbunden ensam utan uppsyn!

Familjen vädjar – lämna tillbaka vår hund


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.