Dog News i media

Inom kort kommer en intervju med Dog News i Borås tidningen, håll utkik efter artikeln, som är tillägnad Er läsare.

Efter att artikeln är publicerad kommer bloggen att få ytterligare läsare, vill just Du vara med på bloggen och dela dina bilder eller din historia som rör hund, skall Du sända ett email till oss på dog.news@hotmail.com .

Det är Ni läsare som gör bloggen till en av Sveriges största renodlade hundbloggar. Dog News har nästan sedan den registrerats på sajten Vovve legat som Nr 1 av alla bloggar. Dog News ligger också på Top Tio av samtliga bloggar registrerade i Borås. (av 480 stycken bloggar)


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.