Copy Right på Dog News

Ni får länka och citera oss, ni får också ta del av material MEN fråga alltid först ifall ni vill ha större del av inlägg eller artiklar.

Vi har idag hittat en oseriös hundsida som skriver illa om SKK, på sidan finns material som är stulet från Dog News. Man får den uppfattningen att vi har skrivit det på denna sida, vilket vi inte har gjort. Vi gör vårt yttersta att få bort våra texter från denna sida, vår jurist tittar på ärendet.Det är en skam för oss att bli inblandad i denna oseriösa hemsida och dess åsikter om hundavel.

För att den oseriösa sidan inte skall få mera publicitet vill vi inte länka er dit. Det räcker med att säga att sidan eftersträvar blandras avel och skriver mycket nedlåtande om SKK och renrasig avel.

Vi har kontaktat kvinnan bakom Kimmigårdens HB som äger sidan, vid telefonkontakt lade hon på luren, inte så seriöst som hon påstår sig vara på hemsidan. Texterna som ligger ute på kvinnans sida är översatta av oss eller så har vi Copy Right på dem, hon har tagit bort vårt namn men fortfarande så äger vi rätten till texterna. Vi har bett henne ta bort dem omgående.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

8 svar på Copy Right på Dog News

 1. bitte skriver:

  Hon är också känd som Pia Snellman.

 2. Anonym skriver:

  Det finns många inlägg om Pia Snellman på netet http://irkblog.wordpress.com/2007/03/30/min-kompis-hundskojaren-en-gastblogg-fran-vinthund/

 3. Pingback: Dog News har råkat ut för Pia Snellman | Dog News

 4. Lollo skriver:

  Googla på hennes namn, telnr etc etc
  Hon har flera handelsbolag också.

 5. Lotta skriver:

  Varför kopiera när man enkelt kan dela? 😉

 6. usch skriver:

  Texten om syringomyelia ligger kvar på den oseriösa sidan men översättarens namn är borttaget.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.