Lämnade hundarna att dö i bagageluckan

En man från Höganäs lät sina två hundar gå en fruktansvärd död till mötes, hundarna stängdes in och lämnades att dö i en bil full med bråte.

Hundarna lämnades i bilen i slutet av maj, men först i augusti hittades bilen med de döda hundarna, som låg i bagageluckan med hatthyllan över. Det var bara skinn och ben kvar, och synen var fruktansvärd för den bilbärgare som fått i uppdrag att hämta upp bilen, som mannen lånat av en vän.

Spår av avföring tyder på att hundarna var vid liv då de övergavs i bagageluckan. De har sedan gått en fruktansvärd död till mötes. Mannen dömdes för djurplågeri, själv säger han att han blev helt förkrossad, ledsen och chockad när han fick veta vad som hänt?!!

Hundar plågades ihjäl i bil – 30-åring inför rätta


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.