Präst vanvårdade sex hundar

Man möts av vidriga bilder då man läser denna artikel, en präst som utsatt sex hundar av rasen cavalier king charles spaniel för ”tortyr”, genom att stäng in dem i ett mörkt garageutrymme utan vatten för att leva i sin egen avföring och urin.

Hundarna hade ögoninfektioner, frätskador på tassarna och två av dem var i så dåligt skick så de fick avlivas omgående, de övriga omhändertogs. Hundarna påträffades i oktober förra året, efter att polisen mottagit en anonym anmälan. Bit- och rivmärken visade att hundarna ”frenetiskt” försökt att krafsa sig ut genom garagedörren. Man kommer att jobba för att prästen skall få djurförbud, han har visat att han är mycket olämplig som djurägare.

Präst plågade hundar


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Präst vanvårdade sex hundar

  1. Pingback: Prästen som ”torterade” hundarna blev av med titeln |

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.