Ensam hund tog t-banan hem från dagis

Frågan är om Labradoren Eiras matte vågar lämna sin hund hos dagmatte igen? 

 Hunden Eira smet nämligen från dagmatte i Hökarängen i Stockholm, hon sprang bort till t-banestationen, hoppade på vagnen och åkte hem. Alldeles ensam lyckades hunden lista ut att hon skulle åka sex stopp och sedan hoppa av, då var hon på hemmastationen Gullmarsplan. Där blev hunden omhändertagen, står det att läsa i DN.

Polis och ägaren intygar att historien är sann, helt otroligt måste vi säga.

Visst är det otroligt men är det inte tal om brott mot tillsyn av hund……? Det kunde ha slutat riktigt illa.

Ensam hund åkte t-bana hem Arbetarbladet ST NU Kuriren


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ensam hund tog t-banan hem från dagis

  1. Eva skriver:

    Ännu en plankare, och priset bara höjs och höjs på månadskortet! 😉

  2. Anonym skriver:

    Nja, det där med brott mot tillsyn … shit happens helt enkelt. Klart man kan låsa in både hundar och dagisbarn i burar dagarna i ända – då kommer ingen någonsin bort- men det kanske måste accepteras att saker ibland händer till priset av viss frihet …?

  3. Sara skriver:

    Är det verkligen nödvändigt att alltid peka på saker som är fel och rätta alla som har med hundar att göra, oavsett om man i detta fallet vet hur det var angående tillsynen? Jag är så trött på de ständiga och fåniga tillrättavisningar som alla hundägare får och delar ut. Kan vi inte bara se detta som en rolig och intressant händelse, utan att det måste spekuleras i vem som har gjort fel? Allt gick ju bra ändå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.