Varning för hundskojare

VARNING – Oseriös man som kallar sig Robin försöker pressa pengar från valpköpare / hundägare i Göteborgstrakten.

I dagarna blev en kvinnlig hundägare uppringd av en man som presenterade sig som Robin, mannen uppgav att han varit ägare på den hund som kvinnan hade köpt nyligen. Han ville nu meddela att hunden tidigare hade ägts av honom och att säljaren inte hade betalt hunden, således ville han nu ha pengar för den hund som kvinnan hade köpt av en uppfödare.

Den kvinnliga hundägaren fann sig snabbt och frågade av mannen vilken färg hunden hade, där svarade mannen fel på färgen och då förstod kvinnan att det var något lurt på gång. Mannen avslutade hastigt samtalet då han förstod att han gått på en allt för smart person med sina påhittade krav.

Sprid detta vidare så att mannen inte lyckas lura pengar av era valpköpare eller andra hundägare. Man hittar ju massa information på hunddata som hjälper skumma typer att hitta kontaktuppgifter etc.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.