Hunden fortsätter demonstrera i Grekland

Så fort som de blir demonstrationer i Grekland så dyker den upp, gatuhunden som alltid håller sig på demonstranternas sida.

Hundar är kloka, men frågan är om inte denna hund tar priset, han bor på gatan och skäller på de som styr landet precis som vilken onöjd medborgare som helst. Och vem skulle inte vara onöjd om man var tvungen att bo på gatan….

Hunden skäller på Grekland eller AB

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hunden fortsätter demonstrera i Grekland

  1. Eva Johansson skriver:

    Ja herregud, vad ska man säga. Folk är ju verkligen inte medvetna om hur det egentligen ligger till med ”herrelösahundar” i Europa. Att göra en snygg historia runt en (1) hund som inte heller stämmer. Det är fristående djurorganisationer som oftast hjälper gatudjuren i länderna, inte staten eller kommunen. Under OS i Aten, rensades gatorna med att förgifta hundarna, detta pågår fortfarande i hela Grekland. Gatuhundar i Grekland, Spanien, Italien, Portugal (för att nämna några turistländer) lever under fruktansvärda förhållanden. De blir ihjälslagna, torterade av ungdomar, skjutna, dränkta, förgiftade, påkörda med mera. Andra hundar hamnar i kommunala hägn som kan liknas vid koncentrationsläger. Många får svälta ihjäl eller dör av obehandlade sjukdomar i dessa hägn. Vissa fryser också ihjäl då det inte finns någon uppvärmning. Jag föreslår att alla söker på cruelty to stray dogs på YouTube så ska ni få se vad ni hittar. Just nu rensar Ukraina gatorna från gatuhundar/katter inför Eurofotball 2012, genom att bränna djuren levande i mobila krematorier.
    Vill ni hjälpa gatudjuren i Europa, får ni gärna höra av er till mig. Hälsningar Eva//ESDAW

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.