Vi fick ett mail…..

….som rörde oss in i hjärtat, med helt underbara bilder på 3 schäferhundar.

Jag är tjej på 18 vårar och tänkte dela med mig av tre bilder på en av världens härligaste ras.

den första bilden är på min älskade schäferflicka som tyvärr fick lämna oss i februari, hon var mer än en hund. hon var så speciell. man kan inte tro att ett djur kan hjälpa en så mycket om man aldrig har upplevt det. Medan hon blev sjuk kämpade hon för min skull när jag hade min sjukdom. Och när hon såg att jag började bli bättre, så gav hon upp. Hon tyckte att det var hennes tur att få må bra. men att få känna sin bästa väns sista hjärtslag är inte något man egentligen vill uppleva, men jag satt där till slutet. Och hon har en stjärna i himmel, och är mer än saknad.

Den andra bilden är på min schäfertik som tyvärr försvann hos sin uppfödare. Hade henne på prov i två veckor 09, hon fick då fara tillbaka till sin uppfödare så skulle jag ta henne för gott till jul. Men tyvärr ville hon inte vänta så länge fast jag bad henne. Direkt hon fick komma ut utan koppel så sprang hon iväg och försökte hitta hem till oss. men nu har det gått ett år och hon är ännu inte kommit hem.

Tredje bilden är på min nuvarande schäferpojke på 6mån. Som gör min vardag till den bästa och vi skriver ett nytt kapitel tillsammans som vi båda hoppas ska hålla många år framöver.

Schäferhunden är en ras som alla borde uppleva, för det är verkligen den bästa familjen hunden om den få göra det den behöver.

Tack för att du delade de vackra bilderna och historien om dem!


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vi fick ett mail…..

  1. sussi skriver:

    Vilken historia,berörde verkligen mitt hjärta med. Lycka till nu med din nya hund.
    Jag har också haft schäfer i många år och vet vad du menar när du berättar hur härlig denna ras är <3

  2. Sanna skriver:

    Vilken historia – och så tragiskt med schäferflickorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.