Hundägare skar och piskade sin hund

En hundägare i Sundsvall har under en lång tid både skurit sin hund med rakblad och piskat den.

Vad får en 20-åring att skära sin hund i öronen med rakblad? Den ena öronsnibben är helt avskuren, han skall också ha piskat hunden och stampat ihjäl två tamråttor. I artikeln står det ”nu riskerar mannen djurförbud”, klart att en sådan person skall ha livstids djurförbud, han är ju inte förmögen att ta hand om ett djur.

I artikeln framgår det att hunden nu kommer att säljas: Vill du bli hundens nye ägare? Kontakta stationsbefäl Andreas Larsson för mer uppgifter.

Hund piskades och skars av sin ägare


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hundägare skar och piskade sin hund

  1. Emma skriver:

    Hur kan man göra så mot en levande varelse?! Man slutar aldrig förvånas över vad vissa kan göra mot andra! Det borde verkligen införas något som gör att inte vem som helst kan skaffa ett djur med tanke på hur många det finns i världen som misshandlar levande varelser!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.