Har du förlorat din hund – kontakta Sindys Foundlings

Stor fototävling hos Sindys Foundlings just nu, klicka på länken som tar dig till fototävlingen HÄR (facebook) Genom att delta i tävlingen stödjer Du föreningen, som kan hjälpa till att återförena en förlorad hund med sin Husse eller Matte.

Sindys Foundlings är en ideell förening som hjälper till när en Hund har försvunnit. Föreningen har aktiva medlemmar i hela Sverige och har också en egen sida på Facebook.

Föreningen startades i februari i år, idèn kom upp då Berner sennen tiken Sindy försvann dagen före nyårsafton den 30/12-10, tyvärr så är Sindy fortfarande borta.

Vad skall man tänka på om man förlorat sin hund, kolla in den utförliga checklistan HÄR

Sindys Foundlings har en stor kunskapsbank och gör allt för att hjälpa dig vars hund sprungit bort, jobbet inom föreningen sker ideellt. Idag har föreningen 280 frivilliga hundintresserade personer runt om i Sverige som ställer upp och letar efter hundar som anmälts försvunna.

Bloggen Sindys Foundlings mest lästa inlägg: Polismyndigheten i Östergötlands län finns numera på Facebook. Syftet är att polisen kommer lägga ut information om alla omhändertagna djur som ska omplaceras. Ett mycket bra initiativ och vi hoppas att andra polislän följer detta.

Föreningen har fram tills nu 50 betalande medlemmar, men växer varje dag, även Din hjälp behövs, många bäckar små….Gå in på Sindys Foundlings och läs mera om dem och hur Du kan hjälpa till att stödja föreningen HÄR Pengarna går till löpande utgifter.

Vill Du bli medlem i Sindys Foundlings finner Du mera info HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Har du förlorat din hund – kontakta Sindys Foundlings

  1. lena skriver:

    Finns det nogån som kan komma och hjälpa min hund är bort springen snälla kontakta mig 0767079537

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.