Eforion forte för vård av hud, päls och klor

Vi använde tidigare EfaVet330 för att förbättra pälskvalitén på våra hundar, men efter att vi provat Eforion Forte med gott resultat har vi nu helt övergott till Eforion Forte.

Vi ger Eforion forte som kur, man kan se resultat redan efter några veckors användning. För bästa resultat på tikar, bör man börja med produkten några månader innan tikarna går i löp, för att påskynda utväxten av ny päls. Till hanarna ger man Eforion forte tidigt på våren samt på hösten. Man kan även ge Eforion forte dagligen.

Vill du veta mer om produkten eller är du osäker om den passar din hund, kan du ställa en fråga av veterinärerna.nu HÄR

Eforion forte används till vård av hud, päls och klor. Essentiella fettsyror behövs då kosten är fettfattig t.ex. vid utfodring med vissa torrfoder. Eforion Forte kan med fördel ges för att förbättra pälskvalitén och hudens skyddsbarriär samt för att minska mjällbildning. Eforion Forte är i kapselform för att skydda de känsliga fettsyrorna Omega- 6 och Omega -3. Förutom fettsyrorna innehåller Eforion Forte även zink, biotin och vitamin E som tillsammans med fettsyrorna bidrar till hudens, pälsens och klornas uppbyggnad och funktion.

Användnings områden:

  • Dålig pälskvalité
  • Torr och mjällig hud
  • Fettfattig kost
  • Hudproblem/sjukdom i samråd med din veterinär

Du kan köpa Eforion Forte HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.