Cardiguard för underhåll av hjärtat

Omega 3 fettsyrorna i Cardiguard är speciellt framtagen för underhåll av hjärtat, och med den kvot av EPA och DHA som förekommer i de studier som är gjorda på hjärta/kärl på hund.

Men EPA och DHA är också betydelsefulla för leder, njurar, allmän status och också hud och päls. Så med andra ord går det fint att använda också Cardiguard till detta.

Fettsyror kan ej tillverkas i kroppen utan de måste tillföras. Vid hjärtproblem förbrukar din hunds hjärta mera mera essentiella fettsyror. Hos äldre hundar är hjärtproblem ett relativt vanligt förekommande problem.

Cardiguard är en högkvalitativ Omega 3 produkt, som är den mest högkoncentrerade fodertillskottsprodukten på marknaden i Norden. Det betyder att man ger enbart de ”goda Omega 3 fettsyrorna”, som regulerar ner inflammation, och inte vare sig de mindre goda Omega 3 fettsyrorna eller övriga ”slaskfettsyror”. Och liten mängd ”gott” fett gör ju mindre inverkan på vikten än större mängd ”sämre” fett.

Producenten har ett certifikat ”Friends of the sea” för Cardiguard. Det betyder att de tar fettsyrorna från fisk från ett reproducerbar källa, och att de inte använder odlad fisk som tär på naturresurserna, och att de inte tar ”maten ur munnen” på lokalbefolkningen.

En opitmal råvara som företaget också handskas med försiktigt, gör att materialet i Cardiguard är av högsta kvalitet när det packas i flaskorna. Efter detta kommer det inte till något syre till fettsyrorna i förpackningen, vilket innebär att det inte påbörjas någon oxideringsprocess (härskningsprocess). En vanlig flaska med skruvkork tillåter syre att komma till varje gång Du öppnar flaskan. Det innebär att produkten efterhand bliver sämre. Man har också sett i humana studier att dessa ”gamla, försämrade fettsyror” till och med är negativa för kroppen. De fleromättade fettsyrorna (som ju Omega 3 fettsyror är), är väldigt instabila och strävar efter att bli mättade med syre. Det förhindrar man med den patenterade flaskan som har en innerpåse som trycks ihop efter hand som man pumpar ut oljan.  Oljan bliver alltså oförändrad i flaskan under hela produktens livslängd.

HÄR kan Du köpa Cardiguard och HÄR kan Du läsa mera om produkten


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.