Hunduppfödare döms för djurplågeri

En hunduppfödare tappade besinningen helt, slog och misshandlade en hund som precis hade bitit hans son, nu döms hunduppfödaren för djurplågeri.

Händelsen utspelade sig på Brukshundsklubben i Arvika, där hunduppfödarens son ramlat ner i ett dike. Då blev han angripen av en boxertik som bet i pojkens jacka och huvud. En annan hundägare och pojkens mamma lyckades avbryta ”attacken” och hunden lade sig ned på marken.

Då pojkens pappa fick syn på vad som skedde/hade skett tappade han besinningen helt,  han tog tag i tiken som redan låg på marken, lyfte henne i skinnet och kastade henne i marken. Ett vittne ingrep och försökte få hunduppfödaren att sluta, man var rädd för att mannen skulle ha ihjäl tiken!!! Så illa såg det ut!! Tiken fick motta ett tiotal hårda knytnävsslag mot bröstkorg och bog. Hunduppfödaren döms till 40 dagsböter för djurplågeri!

Djurförbud borde en sådan person få, inte kan man väl få föda upp hundar om man är kapabel att nästan slå ihjäl ett djur?

Upprörd pappa döms för djurplågeri


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hunduppfödare döms för djurplågeri

  1. Berit Nielsen skriver:

    Defenitivt inte lämplig för att äga en hund . Man blir så upprörd av att vuxna människor kan bete sig på detta vis. Inte är det möjligt att denna man får fortsätta med hunduppfödning, inte heller äga någon hund..

    Hundägare som avskyr våld !!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.