100 000 besökare sedan 21 maj

Dog News har haft 100 000 besökare sedan flytten till ny bloggplattform den 21 maj  i år.

Wow vilken succé för Dog News, det var väl ingen som trodde att vi skulle bli så stora då vi startade för snart 5 år sedan. I dag har vi över 450 läsare som följer oss dagligen på facebook och vi får fler läsare för varje dag som går. Allt fler hittar till bloggen och har upptäckt att man kan läsa det senaste om hund hos oss. Blandat innehåll får läsare av olika åldrar att strömma till.

Vi vill tacka Er alla för att Ni läser och sprider info om att Dog News finns, det är Ni som gör bloggen och vi tar tacksamt emot flera tips om hundnyheter och gärna insändarbilder på era hundar eller hunden ni själv fotat, sänd materialet till dog.news@hotmail.comDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på 100 000 besökare sedan 21 maj

  1. graceblogg skriver:

    Grattis S,
    och lycka till imorgon =)

  2. Mona Rönningen skriver:

    All credit till er! Ni har fyllt ut ett tomrum! Jag delar allt-som-oftast era länkar på min FB-sida. Jag tror att er länk bidrog till spridningen på nätet och den medvetenhet som behövdes för att de två hittehundarna här på Gotland fick leva, som annars hotades av avlivning. En otrolig insats genom allas vår spridning på internet och andra media bidrog att det blev ett fantastiskt slut – de två hundarna har nya hem i Vallstena och Roma på Gotland!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.