En exklusive skräddarsydd julklapp till din hund

Det nystartade företaget E.S.I.T Design tillverkar exklusiva halsband och koppel för hundar på beställning. Hundtrenden är brännhet och E.S.I.T Design erbjuder skräddarsydda halsband och koppel av mycket hög kvalitet och med vacker design.

Bakom företaget ligger Sofia Tuväng. Det började som en idé att göra någonting mer än att jobba med IT. Efter att själv ha letat efter snygga halsband och koppel till sin dvärgschnauzer Isa, bestämde sig Sofia Tuväng för att ta fram egna. Hon lärde sig allt om läder, åkte runt och letade inspiration och satte igång tillverkningen av exklusiva halsband och koppel till hundar.

Alla halsband är tillverkade av ekologiskt läder och fodrade med vegetabiliskt garvade renskinn. Resultatet är exklusiva halsband och koppel som speglar varje hunds personlighet. Naturligtvis går det även att beställa E.S.I.T Designs halsband och koppel till katter. Sofia lanserar sig på bred front i Sverige och tänker sig att på sikt även tillverka produkter till hästar och andra djur.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på En exklusive skräddarsydd julklapp till din hund

  1. Tina skriver:

    Jag har köpt koppel hos ESIT design och är mycket mycket nöjd. Äntligen ett riktigt handsytt koppel med rejäl hake och skönt att hålla i.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.