Mässan öppnade – Göteborgs stad borde skämmas

MyDog förklarades som öppnad i morse klockan 9.00, det ringlade långa köer av bilar utanför Focushuset, som vanligt fungerade inte P-automaterna med kort 🙁 utan bara med mynt på flera ställen.

Vilket orsakade långa köer av otåliga hundutställare, GRRR MORR till Göteborgs stad som VERKLIGEN borde skämmas för ett så dåligt fungerande system, då över 35 000 besökare gästar Göteborg, en spark i baken vill vi ge (hoppas någon ansvarig läser detta) . Det var exakt SAMMA problem ifjol, skärpning! Tänk på vilken chans MyDog ger till extra klirr i kassan för stadens köpmän…en nöjd besökare spenderar mera pengar…

För övrigt förlöpte utställningen finfint med rutinerad personal. Några går hem som vinnare medan andra går hem med samma vackra hund men utan den åtråvärda pokalen i sin hand…i morgon är en ny dag och nya utmaningar.

Skicka Dina privata hundbilder till GP HÄR

HÄR hittar Du resultat för Mydog 2012

Mässhundar

Mera om Mässan


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mässan öppnade – Göteborgs stad borde skämmas

 1. Karelin skriver:

  I fjol var jag och ställde ut 2 dagar och kortbetalning fungerade båda dagarna. Jag fick parkera på olika plan båda dagarna och automaterna fungerade för kortbetalning på båda planen. Jag skall dit i morgon Lördag och ställa ut, få se om det fungerar då.

 2. dognewss skriver:

  Kanske har vårt lilla meddelande nått mottagaren, idag fungerade P-automaterna och personal från P-kontoret patrullerade platsen 🙂

 3. Claes Hedberg skriver:

  Det är väl inte Göteborgs Stads fel om kortbetalning i p-automater råkar vara segt? Flera av p-husen och p-platserna i närheten av Svenska Mässan ägs av privata bolag, några ägs av ett kommunalägt bolag. Men vad har staden Göteborg med det?

  Är det inte bättre att folk lär sig att åka i tid och kanske resa på annat sätt än med bil…?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.