Blå Stjärnan i Borås har inga resurser

Djursjukhuset Blå Stjärnan i Borås är dåligt utrustad med resurser att ta hand om plötsligt sjuka djur.

En hundägare blev mycket förvånad över bemötande de fick på telefon då de ringde upp Blå Stjärnan i Borås, för att be om hjälp att få första hjälpen till en svag valp en sen eftermiddag.

Man meddelade på Blå Stjärnan i Borås, att man inte hade resurser att ta hand om valpen, utan bad hundägaren att åka till ett annat Djursjukhus som i detta fall blev Göteborg, och INTE Blå Stjärnan. Det enda som hundägaren hade bett om var att få vätska under huden till valpen, ett litet rutiningrepp som går att utföra på under 1/2 timme av en djurskötare.

Hundägaren ifrågasatte mottagandet och personen i telefonen hos Blå Stjärnan sa att man inte har så stora resurser i Borås!!??

Har Ni ett sjukt djur, åk till Göteborg, slösa inte bort dyrbar tid på telefonsamtal eller besök till Blå Stjärnan i Borås, det kan vara fara för djurets liv!

Tips på bra bemötande och kunnig personal (som har tid med sina kunder) finner Ni hos Västra Djursjukhuset i Göteborg, öppet mellan 7.00 – 21. 00 ALLA dagar!!


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Blå Stjärnan i Borås har inga resurser

  1. Anonym skriver:

    Blå Stjärnan i Borås och Blå Stjärnan i Göteborg hör inte ihop. Blå Stjärnan i Göteborg har akutmottagning dygnet runt!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.